صندوق بیمه روستاییان و عشایر| سامانه بیمه روستایی و عشایری roostaa.ir + ورود به سایت https://roostaa.ir/ova_dep/

صندوق بیمه روستاییان و عشایر| سامانه بیمه روستایی و عشایری roostaa.ir + ورود به سایت https://roostaa.ir/ova_dep/

پربازدیدترین این هفته:

هشدار مسئولیت سرمایه گذاری
دیگران در حال خواندن این صفحات هستند:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

در این مطلب با موضوع “صندوق بیمه روستاییان و عشایر| سامانه بیمه روستایی و عشایری roostaa.ir + ورود به سایت https://roostaa.ir/ova_dep/” در خدمتتان هستیم.

در سامانه بیمه روستایی و عشایری خدمات الکترونیکی بسیاری ارائه شده است که در متن این گزارش برایتان ارائه داده ایم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، صندوق بیمه روستاییان و عشایر، خدمات متفاوتی را برای پوشش دهی همگانی بیمه ای به عشایر، روستاییان و کشاورزان ارائه می کند. افرادی که قصد استفاده از خدمات سامانه بیمه روستایی و عشایری roostaa.ir را دارند، می توانند به سامانه بیمه روستایی و عشایری مراجعه کنند و از خدمات این سامانه استفاده نمایند. با توجه به اهمیت صندوق بیمه کشاورزان،روستاییان و عشایران و سامانه مربوط به آن، در اندیشه معاصر قصد داریم شما را با سایت roostaa.ir و خدمات مربوط به آن آشنا کنیم؛ از این رو شما را به مطالعه این گزارش دعوت می کنیم و از شما می خواهیم خدمات دریافتی خود را برایمان در انتهای این گزارش به اشتراک بگذارید تا مخاطبان اندیشه معاصر از تجربه شما برای ورود به صندوق بیمه روستاییان و عشایر استفاده کنند.

صندوق بیمه روستاییان و عشایر

در سال جاری اشخاص ۱۸ تا ۵۰ ساله امکان ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر را داشته و در ادامه می توانند با پرداخت حق بیمه ماهانه از مزایای ویژه ای برخوردار شوند، عضویت در این صندوق اختیاری بوده و افراد ملزم به واریز هزینه ها نمی باشند. به علت مناسب بودن شرایط پرداخت و مزایای ویژه عضویت در صندوق افراد بسیاری به نام نویسی تمایل نشان می دهند، برای مثال هر شخص پس از ۳۰ سال عضویت، ماهانه از حقوقی به میزان ۲۰ برابر پرداختی بهره مند می شود. همچنین علاوه بر روستاییان و عشایر سایر ساکنان روستاها یا شهرهای کم جمعیت و زیر ۲۰ هزار نفر می توانند در صندوق عضو شده و خدمات دریافت کنند که لیست گروه های واجد شرایط برای عضویت به شرح جدول زیر است.

واجدین شرایط عضویت در صندوق بیمه روستاییان و عشایر
روستاییان کشاورزان غیر ساکن در روستاها
عشایر مربیان مهد کودک
قالیبافان مددجویان کمیته امداد و بهزیستی
رانندگان بین شهری مهندسان نظام صنفی و کشاورزی
کشاورزان روستا مادران روستایی

 

برای بهره مندی از مزایای صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بازنشستگی اشخاص باید به سن ۶۵ سالگی رسیده یا حداقل ۳۰ سال حق بیمه پرداخت کنند که همچنین باید اظهار داشت واریز هزینه ها به مدت حداقل ۱۵ سال اجباری می باشد، بنابراین اگر شخصی به سن ۶۵ سالگی رسیده اما کمتر از ۱۵ سال واریزی داشته باشد از مزایا بهره مند نمی شود. این صندوق به برخی از قشرهای خاص مانند مادران دارای سه فرزند یا بیشتر نیز خدمات ویژه ارائه داده و نحوه ثبت نام در طرح ها می تواند برای هر قشری و در هر محلی متفاوت باشد.

به طرح صندوق بیمه روستاییان و عشایر یارانه غیر مستقیم نیز گفته شده زیرا دولت به جای اعطای کمک هزینه به روستاییان و عشایران، پرداخت دو سوم حق بیمه آنان را بر عهده گرفته و ماهانه ۱۰ درصد از ۱۵ درصد هزینه را به صندوق واریز می نماید. پس از بازنشستگی یا از کار افتادگی از طریق دریافت حقوق ماهانه می توان زندگی را گذرانده و نگرانی بابت مخارج نداشت که به همین دلیل بسیاری از افراد واجد شرایط برای نام نویسی در صندوق اقدام می نمایند.

سامانه بیمه روستایی و عشایری roostaa.ir

سامانه بیمه روستایی و عشایری، سامانه ای است که برای ارائه خدمات غیر حضوری به بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستایی و عشایری روی کار آمده است. کلیه بیمه شدگان می توانند از خدمات این سامانه که شامل دریافت فیش حقوقی، دریافت شناسه پرداخت حق بیمه، پرداخت غیر حضوری حق بیمه و … می باشد، استفاده کنند.

در راستای تحقق قانون جمهوری اسلامی ایران، صندوق بیمه روستایی و عشایری راه اندازی شده است. این صندوق خدمات مختلفی را در راستای پوشش دهی همگانی بیمه ای به عشایر، روستاییان و کشاورزان ارائه می کند. افرادی که قصد استفاده از خدمات سایت سامانه بیمه روستایی و عشایری roostaa.ir را دارند، می توانند به سامانه بیمه روستایی و عشایری مراجعه کنند و از خدمات این سامانه استفاده نمایند.

با توجه به اهمیت صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایران و سامانه مربوط به آن، در این مقاله قصد داریم شما را با سایت roostaa.ir و خدمات مربوط به آن آشنا کنیم.

به گزارش اندیشه معاصر، کلیه افرادی که قصد دارند از خدمات سامانه بیمه روستایی و عشایری، مانند دریافت دفترچه بیمه روستایی استفاده کنند باید به سایت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستایی و عشایری مراجعه کنند. لازم به ذکر است که این سامانه مختص استان و یا شهر خاصی نمی باشد و همه افراد در سراسر کشور می توانند از این سامانه استفاده نمایند.

سایت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستایی و عشایری، در راستای تحقق قانون جمهوری اسلامی ایران و پوشش دهی بیمه افرادی که مزد بگیر نیستند، روی کار آمده است. به همین خاطر خدمات مختلفی را نیز ارائه می کند. به طور کلی تمامی افرادی که تحت پوشش این بیمه می باشند و یا مستمری بگیر صندوق بیمه کشاورزی، روستایی و عشایری هستند، می توانند به سایت سامانه بیمه روستایی و عشایری roostaa.ir وارد شوند. برای ورود به سامانه بیمه کشاورزی، روستایی و عشایری کافیست طبق مراحل زیر پیش بروید. علاوه بر این می توان برای ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری نیز اقدام نمود.

ابتدا یکی از مرورگرهای کروم و یا فایرفاکس گوشی تلفن همراه و یا لپ تاپ خود را باز کنید و در فیلد جستجوی گوگل عبارت سامانه بیمه روستایی و عشایری را تایپ و آن را جستجو کنید. حال بر روی اولین سایت جستجو شده توسط گوگل با نام صندوق بیمه کشاورزی، روستایی و عشایری کلیک کنید تا به صورت مستقیم به این سامانه وارد شوید.

در حال حاضر، شما به صورت مستقیم به سامانه بیمه روستایی و عشایری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستایی و عشایری وارد شده اید و می توانید بر اساس نیاز خود از هر یک از خدمات این سامانه استفاده کنید.

این مطالب رو به هیچ عنوان از دست نده:

معرفی خدمات سامانه بیمه روستایی و عشایری roostaa.ir

سامانه بیمه روستایی و عشایری در راستای ارائه خدمات غیر حضوری به افرادی که بیمه شده صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر می باشند، روی کار آمده است و در هر زمینه نیز خدمات مختلفی را به افراد ارائه می کند. در ادامه به معرفی بعضی از خدمات سامانه بیمه روستایی و عشایری می پردازیم.

دریافت فیش حقوقی مستمری بگیران

به گزارش اندیشه معاصر، یکی از خدمات اصلی که در سامانه بیمه روستایی و عشایری ارائه می شود، دریافت فیش حقوقی مستمری بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستایی و عشایری می باشد. برای ورود به بخش دریافت فیش حقوقی مستمری بگیران بیمه روستایی، نیاز به وارد کردن اطلاعات خاصی نیست و شما می توانید با وارد کردن شماره شناسنامه و کد ملی خود به راحتی به سامانه فیش حقوقی مستمری بگیران بیمه روستایی و عشایری وارد شوید و فیش حقوقی خود را به صورت غیر حضوری دریافت نمایید.

دریافت سوابق بیمه ای صندوق بیمه روستایی و عشایری

کلیه افرادی که قصد دارند سوابق بیمه ای خود را از صندوق بیمه روستایی و عشایری دریافت کنند، می توانند به صورت غیر حضوری به سامانه بیمه روستایی و عشایری وارد شوند و به سامانه سوابق بیمه ای روستایی و عشایری وارد شوند. برای دریافت سوابق بیمه ای، نیاز به وارد کردن کد ملی و شماره شناسنامه افراد بیمه شده و یا مستمری بگیران است.

دریافت شناسه پرداخت حق بیمه

در صورتی که بیمه شدگان صندوق بیمه کشاورزی، روستایی و عشایری قصد دارند که شناسه پرداخت حق بیمه خود را دریافت کنند، می توانند به بخش مربوط به دریافت شناسه پرداخت حق بیمه در سایت بیمه روستایی و عشایری وارد شوند و با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز، شناسه پرداخت حق بیمه خود را دریافت نمایند. پس از دریافت شناسه پرداخت حق بیمه از سامانه سکو، می توان به صورت غیر حضوری و آنلاین حق بیمه را پرداخت کرد.

پرداخت حق بیمه به صورت آنلاین و غیر حضوری

کلیه افرادی که شناسه حق بیمه خود را دریافت کرده اند، می توانند بدون هیچ گونه مراجعه حضوری به صندوق بیمه روستایی و عشایری، به سایت بیمه روستایی و عشایری مراجعه نمایند و حق بیمه خود را به صورت آنلاین پرداخت کنند. برای این کار لازم است که افراد به بخش مربوط به خدمات الکترونیکی و سپس، به بخش بیمه شدگان و پرداخت اینترنتی حق بیمه وارد شوند و حق بیمه خود را به صورت غیر حضوری و آنلاین پرداخت نمایند.

ثبت نام در بورسیه تحصیلی صندوق بیمه روستایی و عشایری

افرادی که قصد دارند بورسیه تحصیلی صندوق بیمه روستایی و عشایری را دریافت نمایند، می توانند با ورود به بخش بورسیه تحصیلی در سامانه سکو صندوق بیمه روستایی و عشایری، مراحل ثبت نام در بورسیه تحصیلی را انجام دهند. لازم به ذکر است که برای ثبت نام در بورسیه تحصیلی صندوق بیمه روستایی و عشایری نیاز است که افراد دارای یک سری شرایط باشند.

به طور مثال پدر و یا مادر فرد متقاضی بورسیه تحصیلی باید بیمه شده صندوق بیمه روستایی و عشایری باشد. در صورتی که افراد دارای شرایط دریافت بورسیه تحصیلی می باشند می توانند با وارد کردن کد ملی فرزند و کد ملی فرد بیمه شده مراحل ثبت نام در بورسیه تحصیلی را انجام دهند.

مدارک ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر

لیست مدارک ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر توسط دولت منتشر نشده و اطلاعات کافی در این زمینه ارائه نشده است، اما به طور کلی موارد مورد نیاز را باید شامل مدارک هویتی اشخاص دانست. هر فرد بر اساس محل زندگی خود باید به یک کارگزاری مراجعه کرده و نحوه ثبت نام را همراه با مستندات لازم جویا شود که لیستی کلی در جدول زیر آورده شده است.

 

مدارک ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر
شناسنامه سوابق بیمه ای منتقل شده در صورت لزوم
کارت ملی هوشمند تاییدیه یا معرفی نامه محل سکونت برای متقاضیان ۴۰ تا ۵۰ سال
مدارک هویتی افراد تحت تکفل مدارک شغلی
عکس پرسنلی ۳ در ۴ تاییدیه مشاغل از مراجع ذی ربط برای رانندگان

یکی از مزایای عضویت در صندوق بیمه روستاییان و عشایر فراهم شدن امکان انتقال سوابق بیمه بوده که به همین دلیل هر فرد می تواند از طریق استفاده از این خدمت، سوابق را افزایش داده تا واجد شرایط اخذ حقوق ماهانه گردد. ممکن است برای نام نویسی در صندوق نیاز به مدارک شغلی نیز بوده که روستاییان و عشایر باید موارد را هنگام مراجعه حضوری یا نام نویسی اینترنتی همراه داشته باشند.

تاییدیه یا معرفی نامه مربوط به محل سکونت را باید از طریق برقراری ارتباط با دهیاری، شورای عشایری، صنف رانندگان، شورای صنفی یا جهاد سازندگی به دست آورد. روستاییان یا عشایر می توانند از طریق ارائه دفترچه و پروانه چرای دام رضایت کارشناسان را جلب کرده و دفترچه و پروانه نیز به نوعی تاییدیه به شمار می آیند.

استعلام بیمه روستایی با کد ملی

در قسمت گذشته به توضیح نحوه رویت سوابق بیمه ای براساس کد ملی پرداخته و مراحل و راهنمای تصویری آن را ارائه نمودیم. در این میان، ممکن است که برای برخی از متقاضیان، این سوال مطرح شود که چند سال سابقه بیمه دارم و آیا استعلام بیمه روستایی با کد ملی امکان پذیر می باشد یا خیر؟ و اگر پاسخ به این پرسش مثبت است، مراحل و نحوه آن به چه صورت می باشد؟

در پاسخ به این پرسش، می بایست بیان نمود که بله، امکان استعلام بیمه روستایی با کد ملی فراهم می باشد و متقاضیان می بایست به این منظور؛ همانند مشاهده سوابق، به سایت اینترنتی roostaa.ir مراجعه نمایند.

به منظور استعلام بیمه روستایی متقاضی می بایست مطابق با راهنمای تصویری قید شده در قسمت قبلی مقاله، به سایت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مراجعه نموده و گزینه استعلام سوابق بیمه ای را برگزیند. پس از آن، متقاضی می تواند با درج کدملی و شماره شناسنامه خود، نسبت به استعلام بیمه روستایی اقدام کند.

 

نظرسنجی
نظر شما در مورد کیفیت این مقاله چیست؟
اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:
این مطالب رو به هیچ عنوان از دست نده:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *