در این پست می خواهیم سوال “روز پدر ۱۴۰۳ چند شنبه است | روز پدر در تقویم سال ۱۴۰۳ چندم است؟” را پاسخ دهیم.
روز پدر در سیزدهم رجب مصادف با ولادت امام علی میباشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، روز پدر یکی از زمان هایی است که بسیار برای تمامی افراد اهمیت دارد. ولادت امام علی را به روز پدر اختصاص داده اند و افراد این زمان را به پدران خود تبریک میگویند. روز پدر به شدت دوست داشتنی است و افراد این زمان را بسیار محترم میدانند. روز پدر در ایران امسال در دی ماه واقع شده و مردم این روز را به باباهای خود تبریک میگویند. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
تاریخ دقیق روز پدر در تقویم ۱۴۰۳
همانطور که گفتیم روز پدر در ایران روز ولادت حضرت علی (ع ) ۱۳ رجب می باشد اما به علت قمری بودن تاریخ تولد حضرت علی (ع) روز پدر در تاریخ هجری شمسی ثابت نیست. در ادامه به سوالاتی قبیل روز پدر ۱۴۰۳ کیه؟ روز پدر سال ۱۴۰۳چند شنبه است؟ روز پدر ۱۴۰۳ تعطیل است؟ ولادت حضرت علی(ع) و روز مرد و پدر امسال (۱۴۰۳) در تقویم ایران چه روزی است؟ پاسخ داده ایم.
تاریخ روز پدر ۱۴۰۳به شمسی – میلادی – قمری
تاریخ روز پدر ۱۴۰۳ به شمسی
سه شنبه، ۲۵ دی [جدی ] ۱۴۰۳، ۲۵/ ۱۰ / ۱۴۰۳
تاریخ روز پدر ۱۴۰۳ به میلادی
Tuesday، January 14، ۲۰۲۵-۱-۱۴
تاریخ روز پدر ۱۴۰۳ به قمری
الثلاثاء، ۱۳ رجب [ ماه حرام ] ۱۴۴۶، ۱۳ / ۷ / ۱۴۴۶
روز پدر ۱۴۰۳چند شنبه است؟
روز پدر (روز مرد) در سال ۱۴۰۳ برابر است با سه شنبه، ۲۵ دی مصادف با ۱۴ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی و یا ۱۳ رجب سال ۱۴۴۶ قمری.
ولادت امام علی (ع) در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟
۱۳ رجب مصادف با تولد حضرت علی (ع) است که به یُمن زادروز مولای متقیان، این روز مبارک را روز پدر (روز مرد) نامیده اند. ولادت امام علی (ع) و روز پدر ۱۴۰۳ (روز مرد ۱۴۰۳) در تقویم ۱۴۰۳مصادف با ۲۵ دی ماه است.
روز پدر ۱۴۰۳ تعطیل است؟
سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ روز پدر و ولادت حضرت علی (ع) و این روز تعطیل رسمی است./نمناک
ولادت امام علی (ع)
تولد امام علی (ع) روز سیزدهم ماه رجب سال سیام عام الفیل، در خانه کعبه اتفاق افتاده است. خلاصه ای از ماجرا و داستان ولادت امام علی (ع) از این قرار است که فاطمه بنت اسد به هنگام درد زایمان راه مسجدالحرام را در پیش گرفت و خود را به دیوار کعبه نزدیک ساخت و چنین گفت:
«خداوندا! به تو و پیامبران و کتابهایی که از طرف تو نازل شده اند و نیز به سخن جدم ابراهیم سازنده این خانه ایمان راسخ دارم. پرودگارا! به پاس احترام کسی که این خانه را ساخت و به حق کودکی که در رحم من است، تولد این کودک را بر من آسان فرما!»
لحظه ای نگذشت که دیوار جنوب شرقی کعبه در برابر دیدگان عباس بن عبدالمطلب و یزید بن تعف شکافته شد. فاطمه وارد کعبه شد و دیوار به هم پیوست. فاطمه تا سه روز در خانه کعبه بود و نوزاد خویش را به دنیا آورد. سپس از همان شکاف دیوار که دوباره گشوده شده بود بیرون آمد و بر اساس پیامی که از غیب شنیده بود نام فرزندش را «علی» گذاشت.
حضرت علی (ع) تا ۳ سالگی نزد پدر و مادرش بسر برد و پیامبر اکرم (ص) وی را از بدو تولد تحت تربیت غیرمستقیم خود قرار داد. تا آن که خشکسالی عجیبی در مکه واقع شد و ابوطالب عموی پیامبر، با چند فرزندی که داشت با هزینه سنگین زندگی روبرو شد.
رسول اکرم (ص) با مشورت عموی خود عباس توافق کردند که هر یک از آنان فرزندی از ابوطالب را به نزد خود ببرند تا گشایشی در کار ابوطالب باشد. عباس، جعفر را و پیامبر (ص)، علی (ع) را به خانه خود بردند.
پس از وحی خدا و برگزیده شدن حضرت محمد (ص) به پیامبری و سه سال دعوت مخفیانه، سرانجام پیک وحی فرا رسید و فرمان دعوت همگانی داده شد. در این میان تنها حضرت علی (ع) مجری طرحهای پیامبر (ص) در دعوت الهی اش و تنها همراه و دلسوز آن حضرت در ضیافتی بود که وی برای آشنا کردن خویشاوندان خویش با اسلام و دعوتشان به دین خدا ترتیب داد.
در همین ضیافت پیامبر (ص) از حاضران سؤال کرد: چه کسی از شما مرا در این راه کمک میکند تا برادر و وصی و نماینده من در میان شما باشد؟ فقط علی (ع) پاسخ داد: ای پیامبر خدا! من تو را در این راه یاری میکنم. پیامبر (ص) بعد از سه بار تکرار سوال و شنیدن همان جواب فرمود: ای خویشاوندان و بستگان من، بدانید که علی (ع) برادر و وصی و خلیفه پس از من در میان شماست.
در سال های اول تا سوم هجری، حضرت رسول (ص)، دخترش فاطمه (ع) را به عقد امام علی (ع) در آورد.
نخستین فرزند امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در نیمه ماه رمضان سال سوم هجری به دنیا آمد که نامش را حسن گذاشتند. فرزند دوم آنها یعنی حسین در سوم شعبان سال چهارم هجرت به دنیا آمد./ستاره