در این پست با موضوع “سرمایهگذاران ساخت نیروگاه خورشیدی در مازندران حمایت میشوند” در خدمت شما هستیم.
ساری- ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران گفت: با توجه به تاکید دولت و برنامه هفتم توسعه بر توسعه نیروگاههای خورشیدی و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر، حمایت از سرمایهگذاران ساخت نیروگاههای خورشیدی در مازندران در دستور کار استانداری قرار گرفته و برای همکاری کامل با بخش خصوصی در این زمینه برنامهریزی شده است.
به گزارش ایرنا، عبدالرضا دادبود امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه کارگروه ویژه توسعه نیروگاههای خورشیدی که در استانداری مازندران برگزار شد، در گفت وگو با خبرنگاران اظهارکرد: برنامهریزی برای رفع ناترازی برق و ایجاد نیروگاههای خورشیدی با جذب سرمایهگذاریهای کلان به طور جدی در دستور کار قرار گرفته و با دستور استاندار کارگروه ویژهای برای تسهیل و تسریع اجرای طرحهای تولید برق از انرژی خورشیدی آغاز به کار کرده است.
وی افزود: سیاست دولت در زمینه رفع ناترازیهای انرژی به ویژه ناترازی در حوزه برق، متمرکز بر ایجاد نیروگاههای خورشیدی است که در قانون برنامه هفتم نیز به آن اشاره شد. استان ما نیز از جمله استانهایی است که نسبت به سایر استانها در ناترازی برق وضعیت مطلوبی ندارد و لازم است که رفع این ناترازی با حمایت از اجرای طرحهای تولید برق از انرژی خورشیدی در مازندران انجام شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: کارگروه ویژه توسعه نیروگاههای خورشیدی مازندران که به دستور استاندار تشکیل شده، راهکارهای رفع موانع پیش روی تولید برق از انرژی خورشید در همه بخشها اعم از خانگی و نیروگاهی را بررسی میکند و به دنبال تسهیل و تسریع فرآیند تولید برق از انرژی خورشیدی در مازندران است.
دادبود اظهار کرد: این کارگروه تا کنون ۲ جلسه برگزار کرد که مصوبات جلسات به صورت روزانه بررسی و پیگیری میشود و امیدواریم با تدابیری که اندیشیده شده در بخشهای مختلف صنعتی، اداری، اصناف، تجاری و توسعه نیروگاههای بزرگمقیاس خورشیدی بتوانیم دستاوردهای مناسبی داشته باشیم.
این مسئول تصریح کرد: از همه اشخاص حقیقی و حقوقی که علاقهمند به سرمایهگذاری در حوزه ساخت نیروگاههای بزرگمقیاس هستند و امکان و اهلیت فنی و اقتصادی در این زمینه دارند دعوت میکنیم تا طرحهای خود را به معاونت عمرانی استانداری، دفتر فنی استانداری یا شرکت برق منطقهای مازندران ارائه کنند. ما متعهد هستیم که در نخستین فرصت امکانات و به ویژه فضای مناسب را در اختیار سرمایهگذاران قرار دهیم تا با مشارکت بخش خصوصی بتوانیم توان تولید برق از انرژی خورشیدی را در استان افزایش دهیم و به کاهش ناترازیهای برق در استان کمک کنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران گفت: بررسی پیشنهادهای سرمایهگذاران در نخستین فرصت در دستور کار کارگروه قرار میگیرد و پس از تایید طرح و اهلیت شرکتها یا افراد سرمایهگذار، مراتب تصمیمگیری برای ایجاد بسترهای لازم ایجاد نیروگاه اتخاذ میشود و کمکهای لازم در این بخش صورت میگیرد.
به گزارش ایرنا، تولید برق از انرژی خورشیدی در مازندران مدتی است که بیشتر مورد توجه و تاکید قرار گرفته و گامهایی نیز در این زمینه برداشته شده است.
یکی از تازهترین اقدامات نیز امضای تفاهمنامه بین شرکت توزیع برق و شرکت شهرکهای صنعتی مازندران برای توسعه زیرساختهای لازم به منظور ایجاد شهرک و نیروگاه انرژی خورشیدی است.
شهریور امسال نیز بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور با ظرفیت ۱۶۰ کیلووات در شرکت آب منطقهای مازندران به بهرهبرداری رسید. آبان امسال نیز سومین نیروگاه خورشیدی کوچکمقیاس غرب مازندران در کجور نوشهر آغاز به کار کرد.
وزارت نیرو در دی ماه سال گذشته اعلام کرد که همه دستگاههای اجرایی موضوع ماده پنج قانون خدمات کشوری ملزم هستند از ابتدای سال ۱۴۰۳ حدود پنج درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر و پاک تامین کنند و در مدت چهار سال این عدد را باید به ۲۰ درصد برسانند.