عیدی ویژه بیمه تامین اجتماعی به زنان و بانوان بیمه شده | پرداخت فوق العاده ویژه بیمه تامین اجتماعی برابر دو سوم حقوق در این ماه

عیدی ویژه بیمه تامین اجتماعی به زنان و بانوان بیمه شده | پرداخت فوق العاده ویژه بیمه تامین اجتماعی برابر دو سوم حقوق در این ماه

پربازدیدترین این هفته:

هشدار مسئولیت سرمایه گذاری
دیگران در حال خواندن این صفحات هستند:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

با خبر “عیدی ویژه بیمه تامین اجتماعی به زنان و بانوان بیمه شده | پرداخت فوق العاده ویژه بیمه تامین اجتماعی برابر دو سوم حقوق در این ماه” در خدمت شما هستیم.

سازمان تامین اجتماعی به زنان باردار بیمه شده توسط این سازمان کمک هزینه بارداری اعطا می‌کند.

سایت سرگرمی روز : سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که زنان بیمه شده با ارائه گواهی ولادت و شناسنامه نوزاد و مادر می‌توانند از غرامت دستمزد ایام بارداری و مرخصی زایمان بهره‌مند شوند. این سازمان اعلام کرده که بیمه‌شدگان در صورتی شامل این کمک هزینه می‌شوند که حسب ضوابط قانونی در زمان بارداری مشغول به کار نبوده باشند.

بر اساس اعلام سازمان تامین اجتماعی، کمک هزینه بارداری از اولین روز شروع استراحت، محاسبه و پرداخت می‌شود و مدت مرخصی زایمان برای مادرانی که فرزاندانشان را از شیر خود تغذیه می‌کنند، ۹ ماه است که ۳ ماه آن می‌بایست بعد از دوران زایمان باشد.

همچنین اعلام شده که مدت مرخصی زایمان برای وضع حمل‌های دوقلو ۹ ماه و برای زایمان‌های سه‌ قلو یا بیشتر یکسال خواهد بود.

میزان کمک هزینه بارداری بیمه شدگان تامین اجتماعی چقدر است؟

سازمان تامین اجتماعی میزان کمک هزینه بارداری را معادل دو سوم آخرین مزد یا حقوق بیمه‌ شده با در نظر گرفتن روزهای استراحت بدون کسر ۳ روز اول اعلام کرده است.

برای محاسبه آخرین مزد یا حقوق بیمه‌ شده می‌بایست کل مبالغ مشمول کسر حق‌ بیمه که بیمه‌ شده در آخرین ۹۰ روز قبل از استراحت دریافت کرده است را با هم جمع و بر تعداد روزهای کارکرد بیمه‌ شده در این مدت تقسیم کرد.

پرداخت مرخصی زایمان به صورت ماهانه انجام و تا پایان مدت مرخصی زایمان ادامه دارد و موکول کردن پرداخت تعهد مذکور به اتمام دوره مرخصی زایمان تخلف است.

شرایط دریافت کمک هزینه بارداری بیمه شدگان تامین اجتماعی

سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت کمک هزینه بارداری شرایطی را در نظر گرفته است؛ از جمله اینکه خانم باردار ظرف یک سال پیش از زایمان، حق‌ بیمه ۶۰ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشند. همچنین خانم بیمه‌ شده باید در مدت استراحت مشغول کار نبوده و مزد یا حقوق دریافت نکرده باشد. ضمن اینکه او باید در تاریخ اعلام بیماری، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشد.

نحوه دریافت کمک هزینه بارداری بیمه شدگان تامین اجتماعی

زنان بیمه شده با ارائه گواهی پزشک معالج و تأیید مراجع پزشکی ذیربط (حسب مورد) برای دریافت کمک هزینه بارداری و غرامت دستمزد ایام بیماری اقدام نمایند و مدارک دیگری برای دریافت کمک هزینه بارداری نیاز نیست.

متقاضیان برای ارائه درخواست و بارگذاری مستندات و مدارک مربوط به دریافت غرامت دستمزد ایام بارداری باید از طریق سامانه خدمات غیرحضوری تامین‌ اجتماعی به نشانی es.tamin.ir اقدام نمایند.

طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران یکی از زیرمجموعه‌های «طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی» بوده و در ردیف بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد است. در این طرح، زنان و دختران رأسا بیمه پردازی می‌نمایند و تأمین امنیت اقتصادی زنان بخصوص در دوران پیری(دریافت مستمری) و ازکارافتادگی، از مزایای بیمه برای زنان اسـت. متقاضیان در بازه سنی ۱۸ الی ۵۰ سال می‌توانند از طریق وب‌سایت سازمان تأمین‌اجتماعی، اینجا و بدون مراجعه به شعب از خدمات این طرح بهره‌مند شوند.

بیمه زنان خانه‌دار و دختران در سه طرح 12، 14 و 18 درصد بوده و پس از ثبت‌نام، حق‌بیمه هر ماه حداکثر تا پایان دو ماه بعد، قابل پرداخت است.

شرایط بیمه‌ زنان خانه‌دار و دختران

شرط سنی برای استفاده از این طرح ۱۸ تا ۵۰ سال تمام است. افراد با سن بیش از ۵۰ سال، باید معادل مازاد سنی، سابقه بیمه‌پردازی قبلی داشته باشند.

نرخ پرداخت حق‌بیمه، انتخابی و ١٢، ١۴ یا ١٨ درصد دستمزد یا درآمد ماهانه انتخابی فرد متقاضی است.

زنان خانه‌دار و دختران تحت پوشش خدمات درمانی به تبع بیمه‌پردازی همسر یا والدین، می‌توانند کماکان از خدمات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی نیز استفاده کنند.

دریافت مستمری همسر مرحوم، مانع بیمه‌پردازی جداگانه زنان خانه‌دار نیست. این افراد پس از رسیدن به شرایط بازنشستگی، هم مستمری قبلی به‌عنوان فرد بازمانده و هم مستمری بازنشستگی خود را دریافت می‌کنند.

بیمه زنان خانه‌دار و دختران که در سازمان تأمین‌اجتماعی ذیل طرح فراگیر بیمه خانواده ایرانی تعریف شده، یکی از انواع پوشش‌های بیمه‌ای طراحی شده از سوی این سازمان برای گسترش پوشش بیمه اجتماعی به تمامی زنان و دختران کشور است. تأمین امنیت اقتصادی زنان به‌خصوص در دوران پیری و ازکارافتادگی از مزایای بیمه برای زنان خانه‌دار است.

خدمات تامین‌اجتماعی برای بیمه زنان خانه‌دار و دختران

خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی برای بیمه‌شدگان به دو دسته خدمات بیمه‌ای و خدمات درمانی تقسیم می‌شود و پرداخت انواع مستمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان از جمله مهم‌ترین خدمات بلندمدت این سازمان است.

شرایط و مقررات بیمه زنان خانه‌دار و دختران

زنان خانه‌دار و نیز دخترانی که در رده سنی بین 18 سال تمام تا 50 سال تمام قرار دارند، حتی بدون سابقه قبلی بیمه‌ای می‌توانند از حمایت‌های تأمین‌اجتماعی شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی، بازماندگان و خدمات درمانی برخوردار شوند.

انواع نرخ حق‌بیمه زنان خانه‌دار و دختران

سه نوع نرخ حق‌بیمه برای بیمه زنان خانه‌دار و دختران تعریف شده است که متقاضیان می‌توانند یکی از آنها را انتخاب کنند. دستمزد مبنای محاسبه و پرداخت حق‌بیمه این افراد نیز بین حداقل و حداکثر دستمزد مصوب شورای عالی کار است که زنان متقاضی بیمه زنان خانه‌دار و دختران می‌توانند متناسب با سن و سابقه، دستمزد مورد نظر را انتخاب و حق‌بیمه خود را برمبنای آن پرداخت کنند.

نرخ حق‌بیمه زنان خانه‌دار و دختران 12 درصد شامل خدمات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی می‌شود، یعنی بیمه شده با انتخاب این نرخ و پرداخت حق‌بیمه، بعد از رسیدن به شرایط سن و سابقه قانونی، می‌تواند بازنشسته شود و اگر خدای ناکرده پس از رسیدن به سن بازنشستگی فوت کند، بازماندگان وی برمبنای مقررات تأمین‌اجتماعی و در صورت احراز شرایط قانونی، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند. نرخ دیگر حق بیمه زنان خانه‌دار و دختران 14 درصد است که خدمات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی برای این نرخ پرداخت حق‌بیمه تعریف شده است. کامل‌ترین نوع خدمات هم در نرخ 18 درصد است که شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت است.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *