نحوه محاسبه میزان افزایش حقوق بازنشستگان بعد از متناسب سازی| جدول افزایش حقوق بازنشستگان با همسان سازی

نحوه محاسبه میزان افزایش حقوق بازنشستگان بعد از متناسب سازی| جدول افزایش حقوق بازنشستگان با همسان سازی

پربازدیدترین این هفته:

هشدار مسئولیت سرمایه گذاری
دیگران در حال خواندن این صفحات هستند:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

در این پست به بررسی “نحوه محاسبه میزان افزایش حقوق بازنشستگان بعد از متناسب سازی| جدول افزایش حقوق بازنشستگان با همسان سازی” خواهیم پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، نحوه محاسبه میزان افزایش حقوق بازنشستگان بعد از متناسب سازی و جدول افزایش حقوق بازنشستگان با همسان سازی؛ عناوین مهمی است که در اندیشه معاصر به آن می پردازیم و در ادامه ضمن توضیحاتی درباره افزایش حقوق بازنشستگان، دستورالعمل همسان‌ سازی ۹۰ درصد حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری را بررسی خواهیم کرد؛ در اندیشه معاصر با ما همراه باشید و مطالب تکمیلی درباره میزان افزایش حقوق بازنشستگان بعد از متناسب سازی را مطالعه کنید.

جهت اطلاع از آخرین و بروزترین اخبار بازنشستگان" کانال تلگرام اخبار بازنشستگان" را دنبال کنید.

نحوه محاسبه میزان افزایش حقوق بازنشستگان بعد از متناسب سازی

با ابلاغ اصلاحیه آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و دستورالعمل‌های مربوط، احکام متناسب سازی صادر شده است.

محاسبه میزان افزایش حقوق بازنشستگان بر اساس جداول متناسب سازی چگونه انجام می‌شود؟

نحوه محاسبه میزان افزایش حقوق بازنشستگان بعد از متناسب سازی

محاسبات: غلامحسین قاسمی بازنشسته و کارشناس سابق امور اداری

حکمی که در ادامه خواهیم دید مربوط به بازنشسته‌ای است که بر اساس جداول ابلاغی متناسب‌سازی، امتیاز وی ۴۷۴۷۴ پیش‌بینی شده است.

در اندیشه معاصر می‌خواهیم بدانیم میزان افزایش وی چگونه محاسبه شده است؟

متناسب سازی در فیش حقوقی

گام‌های محاسبه متناسب سازی:

۱) امتیاز جدول متناسب سازی در متن حکم را در عدد ضریب ریالی سال ۱۴۰۳ یعنی مبلغ ۴۸۲۹ ریال، ضرب کنید.

۲۲۹۲۵۱۹۴۶ =۴۷۴۷۴ × ۴۸۲۹

۲) عدد به‌دست آمده را به اضافه درصد مدیریت و مازاد نمایید.

۲۵۰۰۵۹۷۴۷ = ۹.۰۷۶۳۹% + ۲۲۹۲۵۱۹۴۶

۳) مجموع امتیازات سختی کار، ایثارگری و سایر مندرج در حکم را به دست آورده در ۹۰ درصد ضرب می نماییم. سپس عدد بدست آمده را در ۴۸۲۹ ضرب می نماییم.

۱۲۶۷ = ۲۴۰ + ۷۵۰ + ۲۷۷

۱۱۴۰.۳ = ۹۰% × ۱۲۶۷

۵۵۰۶۵۰۸ = ۴۸۲۹ × ۱۱۴۰.۳

۴) مجموع عدد ردیف‌های ۲ و ۳ توضیحات فوق را بدست آورده و آن را منهای حقوق قبل از همسان سازی (در مثال حکم حاضر: ۱۷۷۰۹۲۲۴۳) نموده و حاصل را در ۴۰ درصد ضرب می نماییم، عدد نهایی با میزان افزایش حکم باید مطابقت داشته باشد.

۲۵۵۵۶۶۲۵۵ = ۵۵۰۶۵۰۸ + ۲۵۰۰۵۹۷۴۷

مبلغ کل افزایش ناشی از متناسب‌سازی:

۷۸۴۷۴۰۱۲ = ۱۷۷۰۹۲۲۴۳ – ۲۵۵۵۶۶۲۵۵

میزان ۴۰٪ اعمال شده در سال ۱۴۰۳:

۳۱۳۸۹۶۰۵ = ۴۰% × ۷۸۴۷۴۰۱۲

توضیحات:

عدد ۳۱۳۸۹۶۰۵ مابه التفاوت ۴۰ درصد یا همان میزان افزایش است. که حدود ۳۴۵ ریال از مبلغ درج شده در حکم کمتر است و با توجه به محاسبه دستی طبیعی می باشد.

جدول افزایش حقوق بازنشستگان با همسان سازی

به گزارش اندیشه معاصر، درپی درخواست مکرر بازنشستگان کشوری مبنی بر ارائه جدول متناسب و همسان سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ گ و نحوه محاسبه آن، عسگرفریاد جهت اطلاع و اگاهی بازنشستگان عزیز جدول یر را ارسال و به نمایش عمومی گذاشت.

براساس اعلام مسئولان احکام همسان سازی در حال صدور است و همراه با حقوق آذرماه (پرداخت معوقات زمان دیگر) واریز می شود.

محاسبه متناسب سازی حقوق بازنشستگان بااین جدول خیلی ساده است.

ملاحظه بفرمایید مثلا بازنشسته ای گروه ۱۵ قدیم وطبقه ۱۱جدیدمیباشد ،امتیازگروه ۱۵درجدول ۴۰۸۵۱ میباشد

ابتدااین امتیاز را درضریب امسال یعنی ۴۸۲۷ ضرب میکنیم ۹۰درصدحقوق فردمشابه بازنشسته مذکور میشود ۱۹۷۱۸۷۷۷۷،این رقم ۹۰درصدحقوق فردشاغل مشابه بازنشسته مذکور هست.
حقوق بازنشسته مورد نظر ۱۴۰۶۰۳۲۴۳ریال است ،این مبلغ را ازمبلغ ۱۹۷۸۷۷۷۷۷کسرکنیم تفاوت حقوق بازنشسته مورد نظر با۹۰درصدشاغل مشابه میشود۵۷۲۷۴۵۴۳که ۴۰درصدازاین عددرابایدامسال دریافت کندمیشود۲۲۹۰۹۸۱۳ریال.

جدول افزایش حقوق 1403

نحوه محاسبه میزان افزایش حقوق بازنشستگان بعد از متناسب سازی

جزئیات کاهش و کسر حقوق بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته پس از واریز حقوق آذر

جزئیات کاهش و کسر حقوق بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته پس از واریز حقوق آذر را بخوانید و دلیل اعتراض‌ بازنشستگان به این حرکت عجیب را در ادامه شرح داده ایم؛ لازم به ذکر است که اگر میزان افزایش حکم صادره مهرماه با میزان مبلغ مابه التفاوت امروز جمع زده شود دقیقا میزان افزایش جدول جدید بدست می آید حتی کسی که ماه قبل مبلغ یک میلیون را گرفته اند، آن یک میلیون بعلاوه این مبلغ مابه التفاوت، میزان افزایش طبق جدول جدید خواهد بود.

مجید کاروان بازنشسته وزارت بهداشت وعضو شورای اصلاح احکام، به سوالات بازنشستگان درباره صدور احکام جدید پاسخ داد.

او در کانال بازنشستگان نوشت: با اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و صدور احکام آنان سوالات زیادی مطرح شده است.

طبق آیین نامه جدید مقرر هست که مابه التفاوت ۸ ماه اول سال منهای آن مبلغ یک میلیون تومان علی الحساب که چند ماه واریز شد در سال آینده پرداخت کنند.

با افزایش هر مبلغی به احکام میزان ۱/۷ درصد بابت بیمه پایه کسر می‌شود بنا براین هرگونه کسوراعمال شده در حقوق آذرماه ناشی از این موضوع می باشد.

اگر چنانچه برای بعضی همکاران و بازنشستگان عزیز مشکلی در صدور احکام از هر نظری وجود داشته باشد ، جای نگرانی نیست و با توجه به تفویض اختیار داده شده به مدیران استانی قطعا قابل بررسی و اقدام می باشد.

انتشار جداول نهایی احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

یک فعال صنفی بازنشستگان کشوری گفت: اصلاح احکام جدید در انتظار تایید هیات وزیران است.بازنشستگان کشوری در انتظار اصلاح احکام متناسب‌سازی هستند؛ ماه گذشته چندین نشست در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد که خروجی آن، دستور برای تامین کسری اعتبار متناسب‌سازی بود. قرار شد احکام متناسب‌سازی براساس جداول جدید صادر شود.

عسگر فریاد، نماینده بازنشستگان کشوری و عضو کمیته پیگیری اصلاح احکام در این رابطه گفت: جداول متناسب سازی جدید حقوق بازنشستگان نهایی شده و در انتظار تصویب هیات وزیران است.

او افزود: جداول مورد توافق بین بازنشستگان و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی و همچنین صندوق‌های بازنشستگی تهیه شده و بر اساس آنها برآورد اعتبار لازم توسط صندوق های بازنشستگی در تاریخ ۲۱ آبان ماه صورت گرفته؛ مبلغ مورد نیاز ۷۵ همت است.

به گفته فریاد، این جداول باید به تصویب هیات وزیران برسد و به زودی با دستور العمل اجرایی به صندوق‌های بازنشستگی جهت صدور احکام ابلاغ می‌شود.

او تاکید کرد: در صورت تایید هیات وزیران، اصلاح احکام عملی می‌شود و حقوق آذرماه بازنشستگان کشوری براساس احکام حقوقی جدید پرداخت خواهد شد.

چرا مبلغ افزایش ماه گذشته را از این افزایش کسر نموده اند ؟

چون طبق آیین نامه جدید مقرر هست که مابه التفاوت ۸ ماه اول سال منهای آن مبلغ یک میلیون تومان علی الحساب که چند ماه واریز شد در سال آینده پرداخت کنند.با افزایش هر مبلغی به احکام میزان ۱/۷ درصد بابت بیمه پایه کسر می‌شود بنا براین هرگونه کسوراعمال شده در حقوق آذرماه ناشی از این موضوع می باشد. به گزارش نواندیش، اگر چنانچه برای بعضی همکاران و بازنشستگان عزیز مشکلی در صدور احکام از هر نظری وجود داشته باشد ، جای نگرانی نیست و با توجه به تفویض اختیار داده شده به مدیران استانی قطعا قابل بررسی و اقدام می باشد.

دستورالعمل نحوه اجرای جداول جدید متناسب سازی

در این گزارش اجمالی سعی می کنیم به تشریح جزئیات دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و جزییات جدول افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری ۱۴۰۳ بپردازیم. ما را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما به اشتراگ بگذارید.دستورالعمل همسان‌ سازی ۹۰ درصد حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری بهمراه جزییات جدول افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری؛ عنوان مطالبی است که در اندیشه معاصر شرح خواهیم داشت و سعی بر آن داریم تا بتوانیم از طریق جداول مرتبط این مفاهیم را به ساده ترین روش بیان کنیم.

دستورالعمل همسان‌ سازی ۹۰ درصد حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری

دستورالعمل اجرایی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری با شاغلان مشترک صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (بخشنامه شماره ۲۴۱۸۶۳ مورخ ۱/۷/۱۳۹۹ سازمان برنامه و بودجه کشور)

در اجرای بند (۶) تصویبنامه شماره ۷۴۲۶۴/ت۵۸۰۳۶ مورخ ۱/۷/۱۳۹۹ هیئت وزیران، به پیوست دستورالعمل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، وظیفه‌بگیران و مستمری بگیران کشوری و لشکری و جداول ذیربط که با همکاری صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح تدوین شده است، برای اجرا از اول مهرماه سال جاری ابلاغ می‌گردد.

دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری

ماده ۱- در اجرای ماده (۳۰) قانون برنامه ششم توسعه کشور و بند (۶) تصویب‌نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت۵۸۰۳۶ مورخ ۱/۷/۱۳۹۹ هیئت وزیران، حقوق بازنشستگان، وظیفه بگیران و مستمری‌بگیران صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح که لغایت ۳۰/۱۱/۱۳۹۸ بازنشسته شده‌اند از ابتدای مهرماه سال جاری بر اساس افزایش امتیازات جداول ذی‌ربط مواد (۱۰۹) و (۱۱۰) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب سال ۱۳۸۶ به شرح جداول پیوست با ضریب دو هزار و چهارصد و سی و هشت (۲۴۳۸) ریال محاسبه و پرداخت می‌گردد، به نحوی که حقوق بازنشستگان در هر طبقه/ گروه شغلی یا درجه / رتبه مصوب و نظایر آن فارغ از سال بازنشستگی آنان متناسب با سنوات خدمت از ۹۰ درصد میانگین حقوق مشمول کسور بازنشستگی شاغلان ۳۰ سال خدمت هم‌تراز مشترک همان صندوق کمتر نباشد.

تبصره: ارقام ناشی از سایر احکام و مواد قانونی مقرر در مواد (۱۰۹) و (۱۱۰) قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره‌های آن‌ها و همچنین امتیازات فوق‌العاده‌های ایثارگری مندرج در ماده (۶۸) قانون مذکور حسب مورد به مباغل حاصل از جدول امتیازات موضوع ماده (۱) اضافه می‌گردد و صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح مکلف به اجرای آن می‌باشند.

ماده ۲- چنانچه حقوق بازنشستگی، وظیفه بگیران و مستمری‌بگیران مشمولی که از تاریخ ۱/۱۲/۱۳۹۸ لغایت ۳۰/۱۱/۱۴۰۰ بازنشسته، ازکارافتاده یا فوت شده یا می‌شوند با رعایت قوانین موضوعه از حقوق تعیین شده در تطبیق با ماده (۱) و تبصره ذیل آن در این دستورالعمل، کمتر شود حقوق بازنشستگی آنان مطابق امتیازات جداول ماده (۱) و مفاد تبصره آن به عنوان متناسب سازی ترمیم می‌گردد.

ماده ۳- برای موارد خارج از قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت و قانون مدیریت خدمات کشوری، تطبیق گروه شغلی آنها با رعایت طرح طبقه بندی مشاغل مشمولین قانون مدیریت خدمات کشوری ظرف مدت یک هفته پس از ابلاغ این دستورالعمل، مشترکاً توسط سازمان اداری و استخدامی کشور، سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه و توسط سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور به صندوق‌های ذیربط ابلاغ می‌شود.

ماده ۴- چنانچه حقوق هر یک از بازنشستگان، وظیفه‌بگیران و مستمری بگیران تا تاریخ ۳۰/۱۱/۱۴۰۰ بر اساس مقررات مورد عمل مربوط، بیش از ارقام این دستورالعمل باشد، ارقام بیشتر ملاک عمل قرار می‌گیرد.

ماده ۵- افزایش حقوق ناشی از اجرای این دستورالعمل تحت عنوان “متناسب سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان بر اساس ماده ۳۰ قانون برنامه ششم توسعه” به صورت جداگانه در فیش حقوقی بازنشستگان درج می‌گردد.

ماده ۶- سایر صندوق‌های بازنشستگی وابسته به دستگاه‌های اجرایی می‌توانند از محل منابع داخلی خود، با تصویب هیأت امناء و یا مجمع عمومی، حداکثر در سقف افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری نسبت به متناسب سازی حقوق بازنشستگان خود اقدام نمایند.

ماده ۷- چنانچه در اجرای مفاد این دستورالعمل و جداول پیوست آن مشکلاتی حاصل شود، مراتب به همراه مستندات آن توسط صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح به سازمان برنامه و بودجه کشور منعس و تصمیم مقتضی در این خصوص اتخاذ و به صندوق‌های ذیربط ابلاغ خواهد شد.

ماده ۸- این دستورالعمل از تاریخ یکم مهرماه هزار و سیصد و نود و نه لازم‌الاجرا می‌باشد.

الف) جدول امتیاز گروه‌های شغلی بازنشستگان و موظفین مشمولین قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب ۱۳۷۰ و قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶

به ۱۰ ۲۱۴۰۰
ستوان دوم یا رتبه ۱۱ ۲۲۳۰۰
ستوان یکم یا رتبه ۱۲ ۲۳۲۰۰
 سروان یا رتبه ۱۳ ۲۴۱۰۰
سرگرد یا رتبه ۱۴ ۲۵۲۰۰
 سرهنگ دوم یا رتبه ۱۵ ۲۶۳۰۰
 سرهنگ یا رتبه ۱۶ ۲۷۵۰۰
 سرتیپ دوم یا رتبه ۱۷ ۲۹۰۰۰
 سرتیپ یا رتبه ۱۸ ۳۰۵۰۰
سرلشکر یا رتبه ۱۹ ۳۲۰۰۰
سپهبد یا رتبه ۲۰ ۳۳۵۰۰
ارتشبد یا رتبه ۲۱ ۳۵۰۰۰
مربی و آموزشیار و پژوهشیار ۲۵۰۰۰
مربی ۲۷۵۰۰
استادیار ۳۰۰۰۰
دانشیار ۳۲۵۰۰
استاد ۳۵۰۰۰

– برای مقامات نیروهای مسلح علاوه بر امتیاز جدول فوق امتیازات زیر اضافه می‌گردد:

گروه الف: ۴۰۰۰ گروه ب: ۶۰۰۰ گروه ج: ۸۰۰۰ گروه د: ۱۰۰۰۰

ج) بازنشستگان هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی

۱- بازنشستگان هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی (لایه ۱)

۲- بازنشستگان هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی (لایه ۲)

۳- بازنشستگان هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی (لایه ۳)

۴- بازنشستگان هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی (لایه ۴)

جزییات جدول افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری ۱۴۰۳

در قانون برنامه هفتم توسعه به مواردی در خصوص متناسب سازی یا همسان سازی حقوق بازنشستگان پرداخته شده است، بازنشستگان که چشم امید به افزایش حقوق و پُر برکت شدن سفره‌های خود دارند هر خبری را در این زمینه پیگیری می‌کنند اما سوال‌ها و ابهاماتی مطرح شده که نیازمند تنویر افکار عمومی است.

در بند الحاقی ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت آمده است: به منظور عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز متناسب سازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوق العاده های مستمر مشمول برداشت کسور شاغلان مشابه و همتراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه اقدام لازم را به عمل آورد؛ این افزایش از سال ۱۴۰۳ در سال اول معادل ۴۰ درصد و در سال های دوم و سوم هرکدام ۳۰ درصد مابه التفاوت ۹۰درصد یاد شده خواهد بود.

درباره این بند از قانون برنامه هفتم پیشرفت، در گفت‌وگویی تفصیلی با علی حیدری کارشناس رفاه وتامین اجتماعی به مباحث مطرح شده در حوزه متناسب سازی حقوق بازنشستگان پرداخت.

وی معتقد است صندوق‌های بازنشستگی در همه جای دنیا صندوق های بین نسلی هستند و می بایست علاوه بر تامین منافع نسل کنونی، منافع نسل های آتی را هم تامین کنند؛ تاثیر مسایل اقتصادی و مالی نظیر تورم بر حقوق بازنشستگان، تاثیر متناسب سازی بر سطوح مختلف مستمری بگیران از دیگر مباحثی بود که در این گفت‌وگو مطرح شد که به شرح زیر است:

متناسب‌سازی؛ مساوات در پرداخت یا عدالت در اصول

این کارشناس رفاه و تامین اجتماعی گفت: یکی از مطالبات و انتظارات بازنشستگان و تشکل‌های مرتبط با این قشر نحوه افزایش سنواتی حقوق بازنشستگان در سطوح مختلف تصمیم‌گیری و اجرایی کشور بوده که در سال های اخیر مورد توجه افکار عمومی و رسانه ها نیز قرار گرفته است.

حیدری با بیان اینکه این انتظار جامعه بازنشستگی هر بار با اصطلاحات مختلفی از جمله یکسان‌سازی، همسان‌سازی و یا هم ترازی مطرح شده است، افزود: به تازگی نیز شاهد آن هستیم که از عبارت «متناسب سازی» استفاده می شود که همه این عبارات یک مفهوم و بیان یک مطالبه یعنی افزایش سنواتی حقوق بازنشستگان است.

وی با تاکید بر اینکه در موضوع افزایش حقوق بازنشستگان باید بین «مساوات و عدالت» تفاوت قائل شد، اظهار داشت: عده‌ای معتقدند افزایش سنواتی حقوق بازنشستگان مختلف با هر نوع و نحوه و میزان پرداخت حق بیمه بایستی با یکدیگر مساوی باشد یعنی مساوات و برابری رعایت شود؛ در مقابل برخی معتقدند بایستی افزایش سنواتی حقوق بازنشستگی براساس قاعده عدالت و اصول، قواعد و محاسبات بیمه‌ای و متناسب با میزان سنوات و مبلغ پرداخت حق‎ بیمه انجام پذیرد.

حیدری ادامه داد: به تازگی نیز یک مطالبه جدید در حوزه حقوق بازنشستگان مطرح شده و آن اینکه حقوق بازنشستگی باید با حقوق شاغل فعلی در پست مشابه، برابر باشد که البته باید یادآور شد که این موضوع با قواعد نرخ جایگزینی در صندوق های بیمه مغایر است.

وی در ادامه به عوامل موثر بر تعیین حقوق بازنشستگی افراد اشاره کرد و گفت: سطح بندی بیمه (پایه، مازاد و مکمل) نوع تأمین مالی طرح، نوع مالکیت و مدیریت صندوق بیمه ای (دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی) و نوع شرکای اجتماعی صندوق یعنی دوجانبه (کارمند + دولت) یا سه جانبه (کارگر+ کارمند + دولت) و بویژه نوع نگاه دولت ها از مولفه های تاثیرگذار بر این موضوع به شمار می روند.

این کارشناس حوزه رفاه و تامین اجتماعی خاطرنشان کرد:‌ یکی از عوامل موثر بر پرداخت حقوق بازنشستگان که البته مهمترین عامل نیز هست، وجود زیرساخت‌های ملی لازم برای تامین و تضمین حداقل زندگی است یعنی خط فقر مطلق یا نسبی برای اقشار و گروههای هدف ترسیم شود زیرا در غیر این صورت، از سازمان ها و صندوق های بیمه گر توقع تضمین و تامین حداقل زندگی بوجود می آید.

متناسب‌ سازیِ حقوق بازنشستگان

متناسب‌ سازیِ حقوق بازنشستگان

طبق بررسی و پیگیری انجام شده نحوه صدور احکام کاملا دقیق و برابر جدول امتیازات تعیین شده انجام شده است.

احکام که بارگذاری شود این موضوع کاملا شفاف و مشخص خواهد بود.

اگر میزان افزایش حکم صادره مهرماه با میزان مبلغ مابه التفاوت امروز جمع زده شود دقیقا میزان افزایش جدول جدید بدست می آید حتی کسی که ماه قبل مبلغ یک میلیون را گرفته آن یک میلیون بعلاوه این مبلغ مابه التفاوت، میزان افزایش طبق جدول جدید خواهد بود./اندیشه معاصر

 

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *