همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | تاریخ واریز ۳ میلیون تومان همسان سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/همسان سازی حقوق بازنشستگان منتفی شد؟

همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | تاریخ واریز ۳ میلیون تومان همسان سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/همسان سازی حقوق بازنشستگان منتفی شد؟

پربازدیدترین این هفته:

هشدار مسئولیت سرمایه گذاری
دیگران در حال خواندن این صفحات هستند:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

با موصوع “همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | تاریخ واریز ۳ میلیون تومان همسان سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/همسان سازی حقوق بازنشستگان منتفی شد؟” در خدمتتان هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، همسان سازی حقوق بازنشستگان یکی از موضوعات به شدت مهمی است که تمامی مستمری بگیران به دنبال دریافت آن میباشد. همسان سازی حقوق بازنشستگان تا به امروز توجه خیلی از مردم را درگیر خود کرده است. همسان سازی حقوق بازنشستگان به معنای افزایش دستمزد افراد در طول سال میباشد. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

جهت اطلاع از آخرین و بروزترین اخبار بازنشستگان" کانال تلگرام اخبار بازنشستگان" را دنبال کنید.

تاریخ واریز ۳ میلیون تومان همسان سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه نمایندگان این روزها پیگیر واریز معوقات ۳ ماه دوم سال برای بازنشستگان تامین اجتماعی هستند، اظهار داشت: مشکل اصلی بحث تامین اعتبار این موضوع بود که به تازگی معاون رئیس جمهور دستور اختصاص اعتبار لازم را ابلاغ کردند و منتظر واریز بودجه از طرف سازمان برنامه و بودجه هستیم.

پیش‌بینی می‌شود سازمان تأمین اجتماعی با تأمین اعتبار لازم، مبلغ ۳ میلیون تومان را تحت عنوان علی‌الحساب برای سه‌ ماهه دوم سال در قالب متناسب‌ سازی پرداخت کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس جزئیات جدید از طرح همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و آغاز واریز معوقات را اعلام کرد.

همسان سازی حقوق بازنشستگان

همسان سازی حقوق بازنشستگان

چند ماهی است که خبرهای مرتبط با همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی نقل محافل و رسانه‌ها است و بخش هایی از معوقات هم در قالب واریزی های ماهانه برای بازنشستگان پرداخت شده است، اما هنوز از معوقات سه ماهه دوم سال بازنشستگان تامین اجتماعی خبری نیست!

این در حالی است که نمایندگان این قشر از جامعه در جلسات و از طریق تریبون های گوناگون خواستار اجرای قانون متناسب ‌سازی حقوق و رفع تبعیض‌های موجود شده اند، همچنین نمایندگان مجلس مستقیم با رئیس سازمان برنامه و بودجه تماس گرفته و خواستار تسریع در اجرای متناسب‌ سازی حقوق و پرداخت یک میلیون تومان علی‌الحساب به بازنشستگان در سه ‌ماهه دوم سال شدند.

احمد فاطمی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با «اطلاعات آنلاین» با بیان اینکه نمایندگان این روزها پیگیر واریز معوقات ۳ ماه دوم سال برای بازنشستگان تامین اجتماعی هستند، اظهار داشت: مشکل اصلی بحث تامین اعتبار این موضوع بود که به تازگی معاون رئیس جمهور دستور اختصاص اعتبار لازم را با توجه به قانون بودجه برای واریز به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی ابلاغ کردند و در حال حاضر منتظر واریز بودجه لازم از طرف سازمان برنامه و بودجه هستیم.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه معوقات همسان سازی برای بازنشستگان کشوری تا پایان شهریور واریز شده است، تاکید کرد: باید هر چه سریعتر مبالغ مربوط به بازنشستگان تامین اجتماعی هم واریز شود و آنطور که پیگیری ها نشان می دهد این مبالغ حداکثر تا دو ماه آینده به حساب بازنشستگان واریز می شود.

پیش‌بینی می‌شود سازمان تأمین اجتماعی با تأمین اعتبار لازم، مبلغ ۳ میلیون تومان را تحت عنوان علی‌الحساب برای سه‌ ماهه دوم سال در قالب متناسب‌ سازی پرداخت کند./طلا

همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی منتفی شد؟

نصرالله دریابیگی (نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور و دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران) در این رابطه گفت: اولین مبحثی که ما بازنشستگان در ارتباط با این دولت (چهاردهم) داریم، اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی است. بازنشستگان تامین اجتماعی و مقرری بگیران و مستمری‌بگیران آن که بین ۴ تا ۵ میلیون نفر هستند، در بدترین شرایط معیشتی قرار دارند. متوسط حقوق آنان کمتر از ۸ میلیون تومان است. ضمن اینکه تبعیض آشکار را در خانواده تامین اجتماعی مشاهده می‌کنند. کارمندان بازنشسته خود سازمان تامین اجتماعی در همه ایام‌ توسط سازمان حمایت می‌شوند اما باقی بازنشستگان هیچ اتفاقی برایشان نمی‌افتد.
وی افزود: در ماه‌های گذشته قبل از انتخابات، سازمان تامین اجتماعی مبلغ ۳ میلیون تومان ذیل متناسب‌سازی و پرداخت علی الحساب، به بازنشستگان پرداخت کرد. اما نیروهای بازنشسته کشوری و لشگری اکنون ۵ ماه است که مشمول همسان‌سازی شدند. بارها گفته شد که تبعیض ممنوع و حرام است. اجرای قانون متناسب‌سازی از این منظر که معیشت مردم دچار مشکل است و قوانین بسیاری مثل ماده ۴۱ قانون کار و ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی اجرا نشده، ضروری است.
دریابیگی اظهار کرد: ما از وزیر جدید کار انتظار داریم که نماینده ما بازنشستگان و کارگران در دولت باشد. با اینکه آقایان قالیباف و پزشکیان در این حوزه قول‌هایی دادند، ولی این تبعیض هنوز برداشته نشده و همچنان از ایشان می‌خواهیم که این تبعیض آشکار برداشته شود.
این فعال حقوق بازنشستگان تصریح کرد: ما بازنشستگان مشکلات حوزه درمانی متنوعی نیز داریم که رسیدگی به آن ضروری است. قسمت اعظم مخارج بازنشستگان ما موضوع درمان است. درمان از منظر قانون اساسی و قانون الزام تامین اجتماعی رایگان است اما ما به سمت بیمه‌های مکمل رفته و بسیاری از هزینه‌ها را از جیب پرداخت می‌کنیم.
نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور تاکید کرد: همان بیمه تکمیلی ما نیز با مشکلات عدیده مواجه است. سازمان تامین اجتماعی ماه‌ها است که حق بیمه پرداختی ما به این سازمان را به شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ که طرف قرارداد بیمه تکمیلی ماست، در کنار سهم خود، واریز نمی‌کند. این امر باعث توقف بسیاری از خدمات این مجموعه بیمه تکمیلی در پذیرش اسناد خسارات درمان شده است.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان مازندران خاطرنشان کرد: اکنون علت اصلی مشکلات درمان سازمان تامین اجتماعی که شامل ۱۰ میلیون نفر بازنشسته و خانواده ایشان است، مقصرش کانون بازنشستگان و شرکت آتیه سازان نیست بلکه مشکل مدیران سازمان هستند. اکنون آقای احمد میدری باید در این حوزه اقدام کند.
نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی افزود: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی و معاونت روابط کار وزارتخانه باید افرادی که امین بازنشستگان و جامعه هستند را انتخاب کند. ما دیدیم که معاونت روابط کار کشور چطور بسیاری از افراد و تشکل‌های بازنشستگی و کارگری کشور را در دوره قبل منزوی کرده و مشکلات روابط کار و بازرسی کار ما را به نقطه نامناسب رساند.
دریابیگی با تسلیت شهادت تعداد زیادی از معدنچیان طبس گفت: جریان خصوصی‌سازی بلای جان کشور شده است. مرگ خاموش و بی‌صدای کارگران در اثر حوادث کار به واسطه خصوصی‌سازی رخ داده است. جریان‌های پیمانکاری از جای خود خارج شدند و در همه شهرداری‌ها، ادارات دولتی، بانک‌ها، پتروشیمی‌ها و معادن و شرکت‌های تولیدی شاخه دوانده‌اند. کارگران جوان ما که ذیل شرکت‌های پیمانکاری هستند، تبعیض آشکار میان خود و همکاران دارای کار مشابه خود را در خارج شرکت‌های پیمانکاری می‌بینند. ما به آقای مسعود پزشکیان رای ندادیم که پیمانکاران به جای محدودتر شدن، مبسوط‌الید و با دست بازتر عمل کنند. ما به امنیت شغلی، اجرای قانون و قانون الزام به درمان رایگان رای دادیم.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: ما از آقای پزشکیان می‌خواهیم که با یک تصمیم درست آرامش را به جامعه کارگری و بازنشستگی کشور بازگرداند. یکی از مواردی که از شخص رئیس جمهور می‌خواهیم، حل موضوع بانک رفاه کارگران است که خود متعلق به مردم و بخش خصوصی است. اما در ماه‌های اخیر شاهد آن هستیم که این بانک بازنشستگان و کارگران که باید مال سازمان تامین اجتماعی باشد را به اسم بانک دولتی می‌خواهند واگذار کنند. ما واگذاری حق الناس به بخش خصوصی را محکوم می‌کنیم. اگر فردا این بانک به افراد خصوصی دیگر واگذار شود، هیچ تضمینی نسبت به بقای تامین اجتماعی نداریم.
این فعال کارگری افزود: همین الان بانک رفاه با اینکه ذیل سازمان تامین اجتماعی بوده و واگذار نشده، ما در دریافت وام بازنشستگان و پرداخت حقوق آنان تعلل و مشکل داریم. وای به حال روزی که واگذار به بخش خصوصی نیز بشود. در آن شرایط باید فاتحه روابط مالی سازمان تامین اجتماعی و بازنشستگان را خواند. ۴۰ هزار نفر از بازنشستگان همین امروز در صف دریافت وام هستند و هنوز وامی که باید چند ماه قبل دریافت می‌کردند را دریافت نکردند.
وی در پایان تصریح کرد: کارگران برای آموزش، درمان و مسکن و حتی قوت غالب روزانه نیازمند وام می‌شوند. در این شرایط بانک وام نمی‌دهد و واگذاری قرار است شرایط را بدتر کند. ما انتظار داریم دولت و وزیر کار در این حوزه با عزم جدی تصمیم درست را بگیرند. ما انتظار داریم رئیس جمهور شخصاً بطورمستقیم برای حل متناسب سازی و درمان بیمه تکمیلی و بانک رفاه ورود کند./عصر ایرانپایان/*

 

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *