در این پست با موضوع “ve.cbi.ir وام ازدواج مشاهده وضعیت/برخورد قاطعانه بازرس کل بانکها و بیمه با متخلفین وام ازدواج و فرزندآوری” در خدمت شما هستیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،وام ازدواج معمولاً به زوج های جوانی که تازه ازدواج کرده اند،با هدف تامین هزینه های اولیه زندگی مشترک پرداخت می شود.برای اطلاع ve.cbi.ir وام ازدواج مشاهده وضعیت را بررسی کنید.
وضعیت وام فرزند آوری و ازدواج و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری از ابتدای سال تا پنج دیماه به بیش از ۲۰۶ هزار میلیارد تومان رسید. این تسهیلات را ۹۵۱ هزار و ۱۲۷ نفر از متقاضیان از شبکه بانکی دریافت کردند.
بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی به هفت بانک در رابطه با عملکرد ضعیف در انجام تکالیف قانونی در پرداخت تسهیلات فرزندآوری هشدار داد و تاکید کرد که تا پایان دی ماه مطابق سهمیه ابلاغی عمل شود.
برخورد قاطعانه بازرس کل بانکها و بیمه با متخلفین وام ازدواج و فرزندآور
در پی نظارت بر میزان تحقق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و متعاقب اخذ توضیح از تعدادی از مدیران عامل شبکه بانکی، بازرس کل بانکها و بیمه این سازمان به هفت بانک در رابطه با عملکرد ضعیف در انجام تکالیف قانونی در پرداخت تسهیلات فرزندآوری هشدار داد و تاکید کرد که در صورت عدم ایفای تعهدات تا پایان دی ماه، اقدامات قانونی لازم در مورد آنها صورت میگیرد.
در این نامهها که به مدیران عامل بانکهای سپه، پاسارگاد، گردشگری، اقتصاد نوین، رسالت، شهر و سامان ارسال شده با اشاره به سهمیه ابلاغی بانک مرکزی به بانکها در رابطه با تسهیلات فرزندآوری؛ بر اساس آمار و اطلاعات دریافتی از بانک مرکزی تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ عملکرد بانکهای مذکور نامطلوب ارزیابی شده است.
نکاتی باید قبل از مشاهده وضعیت وام ازدواج بدانید!
مطابق بررسیها، با توجه به اینکه بانکها در ۹ ماهه سال جاری باید ۷۵درصد سهمیه ابلاغی را پرداخت میکردند؛ اما بانک سپه ۶۷ درصد، بانک گردشگری ۶۵ درصد، بانکهای پاسارگاد و شهر ۵۴ درصد، بانک رسالت ۵۰ درصد، بانک اقتصاد نوین ۴۸ درصد و بانک سامان ۳۸ درصد از سهمیه ابلاغی سالانه را به متقاضیان پرداخت کردهاند و هنوز متقاضیان قابل توجهی در صف انتظار دارند.
حسینی با اشاره به بند (الف) ماده (۲) دستورالعمل نحوه مقابله با ترک وظایف قانونی مدیران و پیشگیری از آن و همچنین بند (ج) ماده (۱۱) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و ماده (۴۲) آییننامه اجرایی آن با تعیین مهلتی تا پایان دی ماه به منظور پرداخت تسهیلات تکلیفی فرزندآوری متناسب با سهمیه ابلاغی، تصریح کرده است که در صورت عدم پرداخت تسهیلات در مهلت مقرر به متقاضیان، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.
افزایش رقم و مهلت بازپرداخت وام برای متقاضیان فرزند پنجم
مبلغ وام فرزندآوری دستکم ۴۰ میلیون تومان است و این عدد میتواند به ۲۰۰ میلیون تومان تبدیل شود.
تسهیلات فرزند اول امکان استفاده از وام ۴۰ میلیون تومانی را دارد و بابت فرزند پنجم به بعد به متقاضیان تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی تعلق میگیرد.مهلت بازپرداخت اقساط فرزند اول ۳۶ ماه است.
این بازه با افزایش رقم وام نهایتا برای متقاضی وام فرزند پنجم به بعد به ۸۴ ماه ارتقا پیدا میکند.
اقساط وام فرزندآوری به این ترتیب در کمترین حالت ممکن ماهی یک میلیون و ۲۱۲ هزار تومان است. این عدد برای تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی به دو میلیون و ۵۹۷ هزار تومان میرسد.