تشکیل کارگروه ویژه احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر با دستور استاندار سمنان

تشکیل کارگروه ویژه احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر با دستور استاندار سمنان

پربازدیدترین این هفته:

هشدار مسئولیت سرمایه گذاری
دیگران در حال خواندن این صفحات هستند:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

در این پست با موضوع “تشکیل کارگروه ویژه احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر با دستور استاندار سمنان” در خدمت شما هستیم.

سمنان – ایرنا – سرپرست حوزه استاندار و روابط عمومی استانداری سمنان از تشکیل کارگروه ویژه احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر با دستور محمدجواد کولیوند استاندار خبر داد.

توصیه می کنیم کانال انرژی خورشیدی رو دنبال کنید

به گزارش ایرنا از روابط عمومی، تشریفات و امور بین الملل استانداری، مهدی مرادی روز شنبه از دستور استاندار برای تشکیل کارگروه ویژه احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی خبر داد.

وی افزود: در این کمیته ویژه رییس سازمان برنامه و بودجه، مدیرعامل شرکت توزیع برق، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های‌نفتی، رییس سازمان جهادکشاورزی، مدیر امور اراضی، مدیرکل منابع طبیعی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی، دبیر شورای هماهنگی بانکها، مدیرکل حفاظت محیط زیست، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی، مدیرکل راه و شهرسازی، و رییس اتاق بازرگانی استان، عضویت خواهند داشت.

سرپرست حوزه استاندار و روابط عمومی استانداری سمنان بیان کرد: دبیرخانه این کارگروه به معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سپرده شد تا تمام پرونده‌های مرتبط با این موضوع را پیگیری کند. همچنین موضوعات مرتبط با مسائل اقتصادی این طرح‌ها توسط معاونت هماهنگی امور اقتصادی پیگیری خواهد شد.

مرادی با بیان اینکه هدف از تشکیل این کارگروه تسریع در به سرانجام رساندن سرمایه‌گذاری‌ها در احداث نیروگاه‌های بادی و خورشیدی است، گفت: با تاکید استاندار، مقرر شد این کارگروه ویژه به‌عنوان یک پنجره واحد، به منظور صدور مجوز برای سرمایه‌گذاران اقدام کند.

وی از رایزنی‌های اخیر استاندار سمنان با وزیر نیرو برای افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در احداث‌ نیروگاه‌های تجدیدپذیر خورشیدی خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به این رایزنی‌ها و با موافقت وزیر نیرو، حجم سرمایه‌گذاری‌ها در احداث‌ نیروگاه‌های تجدیدپذیر خورشیدی به ۲ هزار و ۴۰۰ مگاوات افزایش پیدا کرد؛ بنابراین استان سمنان می‌تواند تا این میزان برای جذب سرمایه‌گذاران اقدام کند.

استاندار سمنان پیش‌تر در سفر به شهرستان مهدیشهر تاکید کرده بود: ۲ هزار و ۴۰۰ مگاوات ظرفیت تولید برق از انرژی خورشیدی در این استان وجود دارد که باید هر چه سریع‌تر با جذب سرمایه‌گذار این توانمندی عملیاتی شود تا بخشی از مشکلات حوزه انرژی برطرف گردد.

چرا سمنان گزینه مناسب توسعه نیروگاه‌های خورشیدی است؟

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) استان سمنان بارها طی گزارش و یادداشت‌های و متعدد(استان سمنان، بهشت تولید انرژی خورشیدی و جای خالی سرمایه‌گذاری برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در سمنانبر لزوم استفاده از تابش خورشیدی مطلوب استان برای تولیدی انرژی‌ تاکید کرده است.

طی این تولیدات ایرنا سمنان، استفاده از نور خورشید برای تولید برق بهترین گزینه تامین انرژی برای پاسخ به نیاز بخش‌های خانگی و به‌ویژه بخش صنایع است.

به گزارش ایرنا، تولید برق با بهره‌گیری از انرژی خورشیدی برگ برنده‌ای است که تولیدش نیازمند آب و سوخت فسیلی نیست و آلودگی هم ندارد، اما ارتقای رضایت اجتماعی و رونق صنعت به واسطه پایداری شبکه توزیع برق را به همراه دارد.

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در سمنان می‌تواند به صورت طرحی عامل المنفعه در قالب طرحی دولتی با تامین اعتبار از محل‌های مختلف از جمله پرداخت مالیات بر ارزش افزوده از سوی صنایع برای پایداری توزیع برق صنایع مورد توجه قرار بگیرد.

بسیاری از واحدهای صنعتی ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس برای تامین برق واحد تولید خود را خواستار هستند، اما گرانی تجهیزات سد راه آنان در تحقق این هدف محسوب می‌شود.

سمنان با داشتن ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ منطقه ویژه اقتصادی و فعالیت بیش از ۲ هزار و ۱۰۱ واحد دارای پروانه بهره‌برداری داخل و خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی به عنوان قطب صنعتی شرق کشور محسوب می‌شود که اکنون قطعیِ برنامه‌ریزی شده برق در نواحی و شهرک‌های صنعتی این استان خسارت‌هایی را به بدنه تولید وارد کرده است.

وجود ۳۲۵ روز آفتابی طی سال در سمنان

این وضعیت در شرایطی گزارش می‌شود که سمنان از ۳۶۵ روز سال ۳۲۵ روز سال هوای آفتابی دارد به عبارتی این استان در حدود سه هزار کیلووات ساعت بر مترمربع در سال از هوای آفتابی بهره‌مند است که این داده‌ها بیانگر ظرفیت مناسب سمنان برای توسعه انرژی خورشیدی است.

این مقدار تابش نور خورشید در استان سمنان در حالی است که میزان تابش خورشید در ایران بین یکهزار و ۸۰۰ تا ۲ هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال تخمین زده می‌شود که بالاتر از میزان متوسط جهانی و به طور متوسط سالانه بیش از ۲۸۰ روز آفتابی برای کشور گزارش شده است.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *