دستور فوری پزشکیان برای صدور احکام و پرداخت معوقات متناسب سازی بازنشستگان | افزایش رسمی 70 درصدی حقوق بازنشستگان با تصویب هیات وزیران

پربازدیدترین این هفته:

هشدار مسئولیت سرمایه گذاری
دیگران در حال خواندن این صفحات هستند:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:
دبیر هیئت دولت اعلام کرد: بر اساس بندهای قانونی برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و قانون بودجه سال ۱۴۰۴، آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با هدف رفع نابرابری‌ها و ارتقای عدالت در پرداخت‌ها، اصلاح و به تصویب رسید.

سیدکامل تقوی‌نژاد گفت: یکی از تغییرات اصلی این آیین‌نامه، اضافه شدن تبصره‌ای جدید به ماده ۳ آن است که بازنشستگان سال ۱۴۰۳ را نیز مشمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگی می‌کند. مطابق این تبصره، از تاریخ یکم فروردین ۱۴۰۴، این گروه از بازنشستگان در صورت داشتن شرایط قانونی لازم، از ۷۰ درصد مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: هیئت وزیران همچنین ماده جدیدی به آیین‌نامه اضافه کرد که صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی را مکلف به صدور احکام متناسب‌سازی و پرداخت معوقات بازنشستگان کرد.

وی عنوان کرد: بر اساس این ماده، صندوق بازنشستگی کشوری باید احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فرهنگی مشمول قانون رتبه‌بندی معلمان از شهریور سال ۱۴۰۰ تا بهمن سال ۱۴۰۱ را براساس ۹۰ درصد اقلام مشمول کسور آخرین حکم دوران اشتغال افراد مذکور و اعمال افزایش قانونی سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ و همچنین لحاظ مبالغ دریافتی از زمان صدور اولین حکم بازنشستگی تا زمان ابلاغ این آیین‌نامه محاسبه و معوقات مربوطه را در سال جاری پرداخت کند.

تقوی‌نژاد تاکید کرد: سازمان تامین اجتماعی نیز موظف است احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فرهنگی مشمول این ماده را مطابق قوانین و مقررات مربوط به متناسب‌سازی مشمولین قانون تامین اجتماعی، بر اساس ۹۰ درصد اقلام مشمول کسور آخرین حکم دوران اشتغال افراد صادر و معوقات آنان را محاسبه و پرداخت کند.

دبیر هیئت دولت در پایان با بیان اینکه این اصلاحات با هدف ارتقای عدالت و کاهش نابرابری در پرداخت حقوق بازنشستگان انجام شده است، یادآور شد: دولت وفاق ملی امیدوار است با اجرای آیین‌نامه جدید، رضایت بیشتری در میان بازنشستگان کشور ایجاد و حقوق آنان به شکلی منصفانه‌تر متناسب‌سازی شود.

یک فعال صندوق لشکری گفت: با توجه به اینکه اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح از تاریخ آذرماه ۱۴۰۳ آغاز شد، سوال بسیاری از بازنشستگان این صندوق این است که معوقه آن چطور محاسبه می‌شود؟

امیر رهبر، فعال صندوق لشکری، در گفتگو با «ایلنا» با اشاره به نامشخص بودنِ وضعیتِ مابه‌التفاوت متناسب‌سازی بازنشستگان صندوق کشوری گفت: با توجه به اینکه اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح از تاریخ آذرماه ۱۴۰۳ آغاز شد، سوال بسیاری از بازنشستگان این صندوق این است که معوقه آن چطور محاسبه می‌شود؟

رهبر گفت: سال گذشته از ابتدای سال تا برج ۹ هر ماه یک میلیون علی الحساب پرداخت شد و با توجه به این موضوع، مسئولین سازمان ساتا معتقدند که همسان‌سازی این ۹ ماه از همان مبلغ ۱۰ درصد ترمیم داده شده است!

وی تاکید کرد: ما بازنشستگان البته این موضوع را قبول نداریم؛ آنچه در ۹ ماه اول سال پرداخت شده ترمیم حقوق بوده و ربطی به همسان‌سازیِ حقوق ندارد. از مسئولین می‌خواهیم که موضوع پرداختِ مابه التفاوت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق لشکری ر ا نیز در دستور کار قرار دهند.

رییس سازمان  برنامه  و بودجه  مجوز  پرداخت حقوق  باز نشستگان را به صندوق ها  ابلاغ کرد.

احکام ۲۰درصد افزایش سنواتی و ۳۰درصد متناسب سازی تا پایان فروردین صادر و همراه حقوق فروردین پرداخت خواهد شد .

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان درباره افزایش و همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز اعلام کرد: این کار با توجه به حداقل دستمزد تعیین و اعلام شده به سازمان تامین اجتماعی انجام می شود و مشکل خاصی برای همسان سازی وجود ندارد.

وی یکی دیگر از مسائل مطرح شده در جلسه را پیگیری حل و فصل مشکلات سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: اعتبار و نحوه پرداخت بدهی دولت به تأمین اجتماعی در بودجه مشخص شده و نمایندگان به درستی معتقد بودند که بدهی‌ها نباید انباشته شده و به صورت ماهیانه تسویه شود تا سازمان تأمین اجتماعی بتواند از این محل، به امورات محوله خود بپردازد.

میدری در ادامه با اشاره به موضوع بیمه تکمیلی بازنشستگان که مورد پرسش نمایندگان قرار گرفته بود، عنوان کرد: در این حوزه قانون وجود داشته اما نیاز به تصویب آیین نامه‌هایی دارد. لذا برای تسریع پیگیری مطالبه بازنشستگان که می خواهند بیمه آنها نیز مطابق کارکنان باشد جلساتی با دستگاه‌ها مختلف برگزار خواهیم کرد تا بسته خدمات درمانی بازنشستگان نیز مشابه بسته خدمات درمانی کارکنان دولت باشد.

نظرسنجی
نظر شما در مورد کیفیت این مقاله چیست؟
اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *