کشاورزی پایدار با احداث نیروگاه خورشیدی

کشاورزی پایدار با احداث نیروگاه خورشیدی

پربازدیدترین این هفته:

هشدار مسئولیت سرمایه گذاری
دیگران در حال خواندن این صفحات هستند:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

در این پست با خبر “کشاورزی پایدار با احداث نیروگاه خورشیدی” در خدمت شما هستیم.

ایسنا/زنجان معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: تسریع توسعه نیروگاه‌های خورشیدی از جمله اهداف مهم پیش‌رو وزارت نیرو و شرکت‌های توزیع برق کشور است.

توصیه می کنیم کانال انرژی خورشیدی رو دنبال کنید

عادل کاظمی امروز (پنجشنبه ۲۰ دی ماه) در نشست مشترک با هدف ارزیابی موانع و راهکارهای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، با تاکید بر اهمیت توسعه ظرفیت‌های انرژی‌های تجدیدپذیر در استان، اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان تعداد ۹۹۳۵ مشترک در بخش کشاورزی دارد که طبق برآورد کارشناسان تا پایان آبان‌ماه سال‌جاری میزان برق مصرفی آنها حدود ۲۲ درصد بوده است.

وی افزود: کارشناسان حوزه نیروگاه‌های مقیاس کوچک خورشیدی معتقدند راه برون‌رفت از شرایط ناترازی انرژی برق در کشور و جلوگیری از محدودیت‌های مدیریت بار بخش کشاورزی، مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در ترغیب و تشویق کشاورزان به سوی احداث نیروگاه‌های خورشیدی برای تامین برق چاه‌های کشاورزی است.

کاظمی با بیان اینکه با برق‌دار شدن چاه‌های کشاورزی، هزینه‌های کشاورزان کاهش یافته و ۸۰ درصد هزینه‌های جاری آن‌ها نسبت به زمان استفاده از سیستم دیزلی کمتر می‌شود، ادامه داد: با نصب پنل‌های خورشیدی در مجاورت چاه کشاورزی، امکان آبیاری نوین فراهم شده و بهره‌وری کشاورزی نیز افزایش می‌یابد.

او  اضافه کرد: در استان زنجان بیش از ۱۲ هزار حلقه چاه کشاورزی وجود دارد که از این تعداد ۷۴۲۹ حلقه چاه برق‌دار هستند؛ در سال جاری نیز تعداد ۸۸ چاه برق‌دار شده‌اند.

وی با بیان اینکه تسریع توسعه نیروگاه‌های خورشیدی از جمله اهداف مهم پیش‌رو وزارت نیرو و شرکت‌های توزیع برق کشور است، تشریح کرد: تشویق مشترکان برای همکاری در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی از راهکارهای قابل توجهی است که می‌توان با اقداماتی مانند ارائه تسهیلات، این مهم را انجام داد.

کاظمی اذعان کرد: یکی دیگر از طرح‌های خوبی که در زمینه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان عنوان شده واگذاری برخی از اراضی در جهت تولید انرژی پاک است که اگر این طرح عملیاتی شود مقیاس قابل توجهی از انرژی شبکه از طریق نیروگاه‌های خورشیدی تأمین خواهد شد.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در این نشست با بیان اینکه نصب پنل‌های خورشیدی در مجاورت چاه‌ها، امکان تولید برق مستقل را فراهم کرده و کشاورزان را از نوسانات قیمت برق و محدودیت‌های شبکه برق بی‌نیاز می‌کند، خاطرنشان کرد: کشاورزان اگر از مزایای استفاده از پنل‌های خورشیدی اطلاع داشته باشند، نیاز به انرژی پاک را احساس کرده و همراهی خواهند کرد؛ بنابراین فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی گسترده نیز در این زمینه حائز اهمیت است.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *